scroll

Username:

Password:

Fargot Password? / Help
Vezérlőrendszerek
Vezérlőrendszerek
Intelligens otthon
Intelligens otthon
Konferencia technika
Konferencia technika
Projektorok
Projektorok
Vetítővásznak
Vetítővásznak
Videotechnika
Videotechnika
Plazma, LCD
Plazma, LCD
LED fal
LED fal
LED eredményjelző
LED eredményjelző

Rendezvények, kiállítások, konferenciák alapeszközei az információs monitorok (plazma és LCD), amelyek egyszerű állványra, vagy rendhagyó módon, esetleg szokatlan helyekre is könnyen felszerelhetőek. Tetszőleges számban összekapcsolhatóak, így szolgáltatva információt, vagy különleges vizuális élményt.

Érintőképernyős monitorok

Keret nélküli monitorok

A magyar piac legnagyobb Full HD keretnélküli LED LCD monitora. Egyszerűen telepíthető, nagy felbontású, tökéletes kép minőségű és nem utolsó sorban - a kis teljesítményfelvételének köszöszönhetően - környezetbarát monitor.

- 55" képátló (138 cm)

- 1920 x 1080 pixel felbontás

- 3500:1 valós kontraszt

- maximális teljesítményfelvétel 250W

- 24 kg

- HDMI, DVI, RGBHV, Component bejáratok

Keret nélkül, akár 1600 x 1200 pixeles felbontásban. Szabadon választott elrendezésben és méretben, teljes vagy osztott ablakos megjelenítés. A korábbi keretnélküli plazmákhoz képest élethűbb, kontrasztosabb (10.000:1 kontraszt) kép. A 42” elemekből összeállított fal, a 2 mm-nél kisebb keretnek köszönhetően az elődökhöz képest sokkal homogénebb és dinamikusabb képet biztosít.

lcd plazma keretnelkuli Samsung UD55a HD     plazma lcd keretnelkuli Orion MIS 4220

Plazma és LCD monitorok

Nem csupán testközelbe hozzák a látványt akár a környezetbe simulva, falba építve, akár éppen ellenkezőleg, látványelemként használva! Diszkrét és rendkívül vékony megjelenésével  magával ragadja a tekintetet.

plazma lcd monitor