scroll

Username:

Password:

Fargot Password? / Help
Vezérlőrendszerek
Vezérlőrendszerek
Intelligens otthon
Intelligens otthon
Konferencia technika
Konferencia technika
Projektorok
Projektorok
Vetítővásznak
Vetítővásznak
Videotechnika
Videotechnika
Plazma, LCD
Plazma, LCD
LED fal
LED fal
LED eredményjelző
LED eredményjelző

A konferenciákon, szakmai kiállításokon a látványosabb vizuális megjelenések mellett rengeteg kisebb, de igen hasznos alkalmazás van, amik megkönnyítik a rendezvényen való hatékony részvételt. Minden berendezés (monitorok, szavazó- és tolmácsberendezések, stb.) a rendelkezésünkre áll, amire szüksége lehet a sikeres lebonyolításához.

Szavazástechnika

A szavazógép többfunkciós eszköz, rendkívül széleskörüen alkalmazható. A szavazáson, a szavazatok rögzítésén kívül lehet névre szóló, és név nélküli működést beállítani, reakcióidőt mér, és a statisztikákat is másodperceken belül prezentálja. A rendszer gyakorlatilag korlátlan mennyiségű szavazógépet képes kezelni

Prompt véleménykutatásra és döntéshozatali mechanizmusoknál is kényelmesen alkalmazható.

Használja  akövetkező területeken: konferenciák kiállítási standoknál adatgyűjtés, rt-k, társaságok közgyűlése, céges előadások, véleménykutatás, ügyfélkérdezés, kvízjátékok, vetélkedők, tréningek

Tolmácstechnika

Válassza a legprofibb hangzást és minőséget konferenciáin!

Eszközeink a kor legkomolyabb hangzását kínálják önnek, ahol nem vesznek el a szavak!

Tolmácsrendszerünk a tolmácsok munkáját is megkönnyíti. Nem csak a fordított szöveg, hanem a fordítandó anyag is jól érthető, tiszta, a pultok kezelhetősége egyszerű, és kényelmes.

Video konferencia

A videokonferencia  audio és video eszközöket használva hozza közel egymáshoz az embereket, legyen az egy privát beszélgetés zárt irodákban, vagy egy többszereplős tárgyalás egy nagy teremben, vagy akár külön szobákban! A videokonferencia átviteli technológiájának köszönhetően képes dokumentumokat, vagy bármilyen képernyőn megjelenített továbbítani beszélgetőpartnereinek. Videokonferencia megvalósítható asztali munkaállomásokon, laptopokon, de a modern technológiát felhasználva akár tableten, vagy okostelefonon is!

Audio konferencia

A tökéletes kivitelezéshez egy hozzáértő és tapasztalt csapat is szükséges! Kiváló szakambereink minden igényt kiszolgálva telepítik önnek audio rendszereit.

Mivel a trendezvénytechnika az évek folyamán külön iparággá nőtte ki magát, fontos a valódi tapasztalat, és eszközismeret, hogy elképzeléseit maradéktalanul valósíthassuk meg!

Teljes tervezést és kivitelezést vállalunk, legyen az egy pár állomásos rendszer, vagy a legnagyobb nemzetközi konferenciaterem.

Csúcsminőségű berendezéseink ezen kívánalmaknak hiánytalanul eleget tesznek!