scroll

Username:

Password:

Fargot Password? / Help
Vezérlőrendszerek
Vezérlőrendszerek
Intelligens otthon
Intelligens otthon
Konferencia technika
Konferencia technika
Projektorok
Projektorok
Vetítővásznak
Vetítővásznak
Videotechnika
Videotechnika
Plazma, LCD
Plazma, LCD
LED fal
LED fal
LED eredményjelző
LED eredményjelző

Elképzelte már, hogy otthonát egyetlen központi rendszeren keresztül vezérli? Mi megvalósítjuk önnek!

Étkező

A Cameo kezelőfelületek, hatékony világítás vezérlést nyújtanak, letisztult formatervezésűek, emellett  számos színben elérhetők, így lakberendezési tárgyainkkal összhangban választhatjuk ki őket. Az épület belső világítása szabályozható a LED-es kijelzővel ellátott kezelőfelülettel, mely egyedileg gravírozott gombokkal könnyíti meg használatát. Akár egy kisebb kezelőfelület segítségével vezérelhetjük az összes fényforrást, sötétítőt és termosztátot.

Hálószoba


Egy hosszú nap után, helyezze magát kényelembe és kapcsolódjon ki. Nem csak a TV-t kapcsolhatja távirányítójáról. Kiválaszthatja a „jó éjt” módot, mely lekapcsolja az összes világítást, bekapcsolja a kültéri kamerát a bejárati ajtónál és szabályozza a gyerekek éjszakai világítását. Bármikor meggyőződhet arról, hogy az összes árnyékoló lezáródott és az ideális hőmérséklet be van állítva anélkül, hogy elhagyná szobáját.

Konyha

crestron homeA kültéri és beltéri világítását egyaránt vezérelheti konyhapultjáról, Crestron fali érintőképernyőről vagy Apple iPad-ről, kiválaszthat egy zenét, filmet, böngészhet az interneten vagy akár elküldhet egy e-mailt. Egyetlen érintéssel, leengedheti az árnyékolókat és szabályozhatja mennyezeti világítást. A Crestron vezérlés lehetőséget nyújt a természet hatékonyságának kihasználásában és személyes kényelmének összehangolásában. Könnyedén nyomon követheti, házának energia felhasználását, érintőképernyőjén vagy iPad készülékünkén.

Nappali

A nappali a ház központi részévé válik, mialatt egy könyvet olvas egy esős napon, kikapcsolódik egy romantikus estén vagy összejön a barátaival. A világítás meghatározó eleme hangulatunknak. Egy dohányzóasztalon elhelyezkedő ízléses érintőképernyő segítségével akár előre is beállíthatja vagy szabályozhatja az árnyékolókat.