scroll

Username:

Password:

Fargot Password? / Help
LED Wall
LED Wall
Mobile LED
Mobile LED
Creative LED
Creative LED
Panorama Projection
Panorama Projection
Projectors
Projectors
Plazma, LCD
Plazma, LCD
Architectural Projection
Architectural Projection
Lighting
Lighting
Video technics
Video technics
Sound Technics
Sound Technics
Conference technics
Conference technics
Accessories
Accessories

Conferences, exhibitions needs after the visualisatiopn a lot of small but important solutions which helps you organising, or taking part on the event. We can provide any equipment (monitors, voting-, translating gear) what you will need to have a succesful event.

Translation System

Used at international conferences where multiple languages ​​are used. Provides an opportunity for the participants to follow the be simultaneously translated, a language they understand the course of the deliberations. The interpretation will broadcast the meeting room, participants can choose the language in which you hear in the earpiece.

konferencia technika tolmacs technika BOSCH Integrus

Voting system

- Interactive conferences, seminars, exhibitions

- Training and support team work

- Assemblies

- Inventories, customer surveys

- Measurement of advertising

- Political Polls

- TV shows

- Special events

konferencia technika szavazorendszer Reply IQ

Audio Conference

(Magyar)

A tökéletes kivitelezéshez egy hozzáértő és tapasztalt csapat is szükséges! Kiváló szakambereink minden igényt kiszolgálva telepítik önnek audio rendszereit.

Mivel a trendezvénytechnika az évek folyamán külön iparággá nőtte ki magát, fontos a valódi tapasztalat, és eszközismeret, hogy elképzeléseit maradéktalanul valósíthassuk meg!

Teljes tervezést és kivitelezést vállalunk, legyen az egy pár állomásos rendszer, vagy a legnagyobb nemzetközi konferenciaterem.

Csúcsminőségű berendezéseink ezen kívánalmaknak hiánytalanul eleget tesznek!

Video Conference

(Magyar)

A videokonferencia  audio és video eszközöket használva hozza közel egymáshoz az embereket, legyen az egy privát beszélgetés zárt irodákban, vagy egy többszereplős tárgyalás egy nagy teremben, vagy akár külön szobákban! A videokonferencia átviteli technológiájának köszönhetően képes dokumentumokat, vagy bármilyen képernyőn megjelenített továbbítani beszélgetőpartnereinek. Videokonferencia megvalósítható asztali munkaállomásokon, laptopokon, de a modern technológiát felhasználva akár tableten, vagy okostelefonon is!