scroll

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

A vizualitás szerves része a mindennapjainknak: a mobiltelefonok kijelzőitől kezdve az egyre színesebb dizájn megoldásokig formák és színek játékával találkozunk mindenhol. Ebben a környezetben különösen nehéz megjelenésében izgalmas, maradandó rendezvényeket szervezni. Az AV Control munkatársaiként hiszünk benne, hogy egy rendezvény akkor lehet igazán emlékezetes, ha valódi vizuális élményt kínál a résztvevőinek.

Ez az az élmény, amit partnereinknek kínálunk. 

Saját tulajdonú, nagyméretű kül- és beltéri kivetítőinket, LED-falainkat, videó- és hangtechnikai eszközparkunkat szakképzett munkatársaink telepítik és kezelik. Így gyakorlatilag minden eszköz és erőforrás a rendelkezésünkre áll, amivel egy rendezvényt igazán látványossá, emlékezetessé tehetünk.

Nem hiszünk a standard megoldásokban: partnereinkkel közösen tervezzük meg a vizuális megjelenést és a hangtechnikai igényeket. Az így létrehozott terv kivitelezését viszont teljes körűen magunkra vállaljuk, egészen a rendezvény lezárásáig.

Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük: lépést tartunk a vizuális és a hangtechnika fejlődésével. A technika mellett munkatársainkat is folyamatosan képezzük, hogy az új technológiák, megoldások használatával már azok megjelenésekor tisztában legyenek.

Így áll össze az élmény, ami különlegessé teheti a legegyszerűbb, legkisebb rendezvényt is.

Próbálja ki Ön is!