scroll

Username:

Password:

Fargot Password? / Help
LED Fal
LED Fal
Mobil LED
Mobil LED
Kreatív LED
Kreatív LED
Panoráma Vetítés
Panoráma Vetítés
Projektor
Projektor
Plazma, LCD
Plazma, LCD
Épületvetítés
Épületvetítés
Fénytechnika
Fénytechnika
Videótechnika
Videótechnika
Hangtechnika
Hangtechnika
Konferencia technika
Konferencia technika
Kiegészítők
Kiegészítők

A konferenciákon, szakmai kiállításokon a látványosabb vizuális megjelenések mellett rengeteg kisebb, de igen hasznos alkalmazás van, amik megkönnyítik a szervezést vagy akár a rendezvényen való hatékony részvételt. Minden berendezés (monitorok, szavazó- és tolmácsgépek) a rendelkezésünkre áll, amire szüksége lehet egy ilyen rendezvény sikeres lebonyolításához.

Tolmácsrendszer

Felhasználható nemzetközi konferenciákon, ahol több nyelvet használnak. A résztvevők számára lehetőséget biztosít, hogy a szinkrontolmácsok által lefordított, számukra érthető nyelven kövessék a tanácskozás lefolyását. A tolmácsolás az ülésterembe kerül sugárzásra, a résztvevők kiválaszthatják a megfelelő nyelvet, melyet a fülhallgatóban hallanak.

konferencia technika tolmacs technika BOSCH Integrus

Szavazórenszer

- interaktív konferenciák, szemináriumok, kiállítások

- tréning és csapatmunka támogatás

- közgyűlések

- kimutatások, vevőfelmérések

- reklámtevékenység mérése

- politikai szavazások

- TV adások

- speciális rendezvények

konferencia technika szavazorendszer Reply IQ

Audio konferencia

A tökéletes kivitelezéshez egy hozzáértő és tapasztalt csapat is szükséges! Kiváló szakambereink minden igényt kiszolgálva telepítik önnek audio rendszereit.

Mivel a trendezvénytechnika az évek folyamán külön iparággá nőtte ki magát, fontos a valódi tapasztalat, és eszközismeret, hogy elképzeléseit maradéktalanul valósíthassuk meg!

Teljes tervezést és kivitelezést vállalunk, legyen az egy pár állomásos rendszer, vagy a legnagyobb nemzetközi konferenciaterem.

Csúcsminőségű berendezéseink ezen kívánalmaknak hiánytalanul eleget tesznek!

Video konferencia

A videokonferencia  audio és video eszközöket használva hozza közel egymáshoz az embereket, legyen az egy privát beszélgetés zárt irodákban, vagy egy többszereplős tárgyalás egy nagy teremben, vagy akár külön szobákban! A videokonferencia átviteli technológiájának köszönhetően képes dokumentumokat, vagy bármilyen képernyőn megjelenített továbbítani beszélgetőpartnereinek. Videokonferencia megvalósítható asztali munkaállomásokon, laptopokon, de a modern technológiát felhasználva akár tableten, vagy okostelefonon is!